De kosten van een verhuisbedrijf zijn sterk afhankelijk van het soort verhuizing dat u uit handen wilt geven. Wilt u bijvoorbeeld een advocatenkantoor laten verhuizen met het archief, dan zullen de kosten van uw verhuizing aanzienlijk hoger liggen dan de kosten voor een particuliere verhuizing waar bijvoorbeeld maar 3 kamers verhuisd moeten worden.

Vaak letten de verhuisbedrijven bij het opsommen van de kosten op de volgende aspecten:

  • Particuliere of zakelijke verhuizing
  • Wel / geen verdiepingen ( gebruik van verhuislift )
  • Wel / geen inpak werkzaamheden
  • Wel / geen (de)montage werkzaamheden
  • Doordeweeks of in het weekend verhuizen

Snel en gratis 6 verhuisoffertes vergelijken?

  1. Vul het onderstaande formulier in. Het is gratis en duurt u slechts enkele minuten
  2. Uw offerteaanvraag wordt doorgestuurd naar geschikte specialisten uit uw regio
  3. U ontvangt binnen 48 uur vrijblijvende offertes op maat. Vergelijk de offertes en vind de beste deal!Voordelen Offertedienst.nl

Gratis offertes aanvragen Gratis offertes aanvragen
Aanvraag binnen 2 minuten Aanvraag binnen 2 minuten
Aangesloten bedrijven nagecheckt Aangesloten bedrijven nagecheckt
Bespaar tot 60% op uw opdracht Bespaar tot 60% op uw opdracht
Binnen 48 uur offertes binnen Binnen 48 uur offertes binnen

stap1done
1. Kies uw dienst
stap2small
2. Vul het formulier in
stap3small
3. Vergelijk en vind de beste deal

Zo simpel is het!

Offertedienst.nl

Offertedienst.nl brengt vraag en aanbod samen. Via onze gratis dienst koppelen wij uw klus/opdracht met specialisten bij u uit de regio.

Wat kost een verhuizing bij de erkende verhuizer

De kosten van uw verhuizing zijn los van de bovengenoemde punten grotendeels afhankelijk van de “geschatte” duur van uw verhuizing. Sommige verhuisbedrijven komen langs om een offerte op te maken van alle kosten voor uw verhuizing en geven u een pakketprijs afhankelijk van het aantal geschatte arbeidsuren. Vaak gaat het in dit geval om erkende verhuisbedrijven en bent goed verzekerd tegen eventuele schades. Bedrijven en particulieren met een grotere of kostbare inboedel kiezen vaak voor deze optie. De kosten van uw verhuizing zijn in dit geval wel iets hoger.

Kosten verhuisbedrijf, niet erkende verhuizer

U wilt de kosten van uw verhuizing laag houden door bijvoorbeeld zelf het inpak werk te regelen, dit gebeurd vaker. De kosten van uw verhuizing zullen vele malen lager uitvallen als u zelf met wat vrienden of familie de verhuizing zult voorbereiden. In dit geval heeft u dus behoefte een sterke maar slimme mannen met professionele verhuismaterialen die u al het zware werk afhandig kunnen maken. U zult merken dat de kosten aanzienlijk lager zullen zijn als u zelf bereid bent de handen uit de mouwen te steken. De kosten van een niet erkend verhuisbedrijf liggen vaak lager. Dit hoeft zeker niet ten koste te gaan van de kwaliteit als u bij het juiste verhuisbedrijf zit.

Indicatie verhuiskosten

Bij een particuliere verhuizing, 2/4 kamer woning en verhuizen binnen een straal van 30km bent u bij een erkend verhuisbedrijf gemiddeld 1300,- kwijt dezelfde verhuizing zal bij een niet erkend verhuisbedrijf ongeveer 600,- kosten. Voor de exacte kosten van uw verhuizing adviseren wij u om vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier in te vullen. Verschillende verhuisbedrijven zullen u vrijblijvend informeren over de verhuiskosten per mail. Veel succes!